Hairstyling Tips & Tricks

Hairstyling Tips & Tricks

 

Αν επιθυμείτε να φτιάχνετε μόνες σας τα μαλλιά σας και αυτή η διαδικασία να είναι λίγο πιο εύκολη για σας τότε θυμηθείτε τα παρακάτω.

Συμβουλή Νο1

Για καλύτερα αποτελέσματα από το πιστολάκι σας βεβαιωθείτε ότι έχει ακροφύσιο. Αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε καλύτερο έλεγχο στο styling και θα δώσει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα.

Συμβουλή Νο2

Αν φτιάχνετε τα μαλλιά σας μετά το ντους περιμένετε να φύγει η υγρασία απτό μπάνιο η προτιμήστε ένα άλλο δωμάτιο ώστε να μην κινδυνεύετε να καταστραφούν τα μαλλιά σας προσπαθώντας να τα φτιάξετε .

Συμβουλή Νο3

Όταν έρθει η ώρα να διαλέξετε βούρτσα η ακόμα και ρόλλευ θυμηθείτε ότι μετράει το μέγεθος. Όσο πιο μεγάλη βούρτσα ή ρόλλευ τόσο λιγότερη και πιο ανάλαφρη μπούκλα θα έχετε. Όσο πιο  μικρή βούρτσα τόσο πιο «μπουκλωτό» αποτέλεσμα θα έχετε.

Συμβουλή Νο4

Η βούρτσα μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός απτό να ξεμπερδέψετε τα μαλλιά σας και για να δώσει ένα πιο λείο αποτέλεσμα. Ψεκάστε τις άκρες με ειδικό Hairspray ανάλογα τον τύπο μαλλιού και μετά χτενίστε απαλά για να συγκρατήσετε το χτένισμα και να αποφύγετε το φριζάρισμα.

Συμβουλή Νο5

Ο καλύτερος τρόπος να μειώσετε το «σπάσιμο της τρίχας»  όσο χρησιμοποιείτε το πιστολάκι είναι να χρησιμοποιείτε πάντα προϊόντα κατά της θερμότητας , και  να κρατάτε το πιστολάκι 30 εκ μακριά απτά μαλλιά.

Συμβουλή Νο6

Όταν χρησιμοποιείτε ισιωτικό μαλλιών να θυμάστε ότι πρέπει να παίρνετε μικρά τμήματα μαλλιών και να περνάτε σιγά την κάθε τούφα ώστε να μην χρειάζεται να επαναλάβετε τη διαδικασία γιατί αυτό καταστρέφει περισσότερο την τρίχα.

Συμβουλή Νο7

Για μια βαθιά θεραπεία προσθέστε λαδί η λαδί jojoba στη μαλακτική μαλλιών σας.

Συμβουλή Νο8

Όταν τα μαλλιά έχουν λαδώσει και δεν προλαβαίνετε να λουστείτε πιάστε μια ψηλή αλογοουρά. Αυτή θα σας βοηθήσει να φαίνεστε χτενισμένη και θα διατηρήσει το σχήμα της μέχρι να γυρίσετε σπίτι.

Have a Nice Day…….

Comments

comments

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση