Χρώματα μαλλιών 2018 – Οι τάσεις του Χειμώνα


Χρώματα μαλλιών 2018 – Οι τάσεις του Χειμώνα

Τα πρώτα κρύα του Φθινοπώρου κατέφθασαν και φέρνουν μαζί τους ριζικές αλλαγές. Κάθε σεζόν η μόδα αλλάζει και εμείς σαν γυναίκες πιστές στις αλλαγές ενδιαφερόμαστε για το τι νέο κυκλοφορεί στα fashion weeks και τα Red carpets. Αν θέλεις λοιπόν και εσύ να κάνεις την αλλαγή σου σαν fashion icon ενημερώσου πρώτη για το τι προστάζουν τα trends του Χειμώνα.

#1 Total Black – Μαύρο απόλυτο χρώμα στα μαλλιά διαχρονικό με έντονη θηλυκότητα

 

#2 Silver obsession – Κάθε απόχρωση του ασημί – γκρι είναι στις top επιλογές γυναικών για το Χειμώνα του 2018

#3 Rose gold – Ροζ χρυσό για έντονες προσωπικότητες με ιδιαίτερο στυλ

#4 Dark roots – Σκούρες ρίζες που πλέον δεν είναι ένδειξη αμέλειας της βαφής αλλά τάση και μάλιστα που επιλέγουν πολλές Celebrities

#5 Balayage – To balayage και κάθε παραλλαγή του (flamboyage, balayage ombre κλπ) συνεχίζει τα τελευταία 2 χρόνια να είναι hot τάση αλλά και επιλογή  για πολλές γυναίκες.

#6 Unicorn color – Τα πολύχρωμα μαλλιά δεν είναι για όλους. Η γυναίκα όμως που θα επιλέξει μία τέτοια αλλαγή δεν θα περάσει απαρατήρητη.

#7 Gold blonde – Ξανθές χρυσές αποχρώσεις είναι η τάση του 2018 για τις αγαπημένες μας ξανθές. Ξεχάστε τα απόλυτα πλατινέ και τα σαντρέ. Αν δεν επιλέξετε μια silver απόχρωση τότε δοκιμάστε το πιο γλυκό ξανθό σε χρυσούς-μπεζ τόνους. 

Αφήστε μια απάντηση

Related Post

Μπλε μαλλιά !Μπλε μαλλιά !

Τα μπλε μαλλιά και γενικότερα τα πολύχρωμα μαλλιά έχουν αρχίσει (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) και στην Ελλάδα να “φοριούνται” αρκετά. Αν και εσύ αγαπάς το μπλε και θέλεις να τολμήσεις μία τέτοια αλλαγή

Νέο Νομοσχέδιο για την Κομμωτική και το Μανικιούρ – Πεντικιούρ!Νέο Νομοσχέδιο για την Κομμωτική και το Μανικιούρ – Πεντικιούρ!

Το Υπουργείο Παιδείας & Διά Βίου Μάθησης κατέθεσε τον μήνα Αύγουστο 2015 (πριν λίγες μέρες) στη Βουλή το νέο Νομοσχέδιο για όλες τις βαθμίδες της Παιδείας στην Ελλάδα. Μεταξύ των άρθρων

Hairstyles που θα δώσουν όγκο και σχήμα στα αδύναμα λεπτά μαλλιά σας!Hairstyles που θα δώσουν όγκο και σχήμα στα αδύναμα λεπτά μαλλιά σας!

Hairstyles που θα δώσουν όγκο και σχήμα στα αδύναμα λεπτά μαλλιά σας! Τα λεπτά μαλλιά χρειάζονται σχετικά κοντά κουρέματα η φυλαριστά που δίνουν όγκο στη ρίζα. Τα μακριά ίσια μαλλιά