Χρώματα μαλλιών 2018 – Οι τάσεις του Χειμώνα


Χρώματα μαλλιών 2018 – Οι τάσεις του Χειμώνα

Τα πρώτα κρύα του Φθινοπώρου κατέφθασαν και φέρνουν μαζί τους ριζικές αλλαγές. Κάθε σεζόν η μόδα αλλάζει και εμείς σαν γυναίκες πιστές στις αλλαγές ενδιαφερόμαστε για το τι νέο κυκλοφορεί στα fashion weeks και τα Red carpets. Αν θέλεις λοιπόν και εσύ να κάνεις την αλλαγή σου σαν fashion icon ενημερώσου πρώτη για το τι προστάζουν τα trends του Χειμώνα.

#1 Total Black – Μαύρο απόλυτο χρώμα στα μαλλιά διαχρονικό με έντονη θηλυκότητα

 

#2 Silver obsession – Κάθε απόχρωση του ασημί – γκρι είναι στις top επιλογές γυναικών για το Χειμώνα του 2018

#3 Rose gold – Ροζ χρυσό για έντονες προσωπικότητες με ιδιαίτερο στυλ

#4 Dark roots – Σκούρες ρίζες που πλέον δεν είναι ένδειξη αμέλειας της βαφής αλλά τάση και μάλιστα που επιλέγουν πολλές Celebrities

#5 Balayage – To balayage και κάθε παραλλαγή του (flamboyage, balayage ombre κλπ) συνεχίζει τα τελευταία 2 χρόνια να είναι hot τάση αλλά και επιλογή  για πολλές γυναίκες.

#6 Unicorn color – Τα πολύχρωμα μαλλιά δεν είναι για όλους. Η γυναίκα όμως που θα επιλέξει μία τέτοια αλλαγή δεν θα περάσει απαρατήρητη.

#7 Gold blonde – Ξανθές χρυσές αποχρώσεις είναι η τάση του 2018 για τις αγαπημένες μας ξανθές. Ξεχάστε τα απόλυτα πλατινέ και τα σαντρέ. Αν δεν επιλέξετε μια silver απόχρωση τότε δοκιμάστε το πιο γλυκό ξανθό σε χρυσούς-μπεζ τόνους. 

Αφήστε μια απάντηση

Related Post

Double TroubleDouble Trouble

Double Trouble @xtenismata.gr Το Καλοκαίρι είναι εδώ και απαιτεί αλλαγές και φυσικά ένα hair tattoo. Απολαύστε ένα βίντεο σε συνεργασία με την ταλαντούχα Πόπη Γιαννούλη ιδιοκτήτρια του Hair Salοon στην