Γιατί δεν μου κράτησε η ισιωτική κερατίνης;


Γιατί δεν μου κράτησε η ισιωτική κερατίνης;

Η ισιωτική θεραπεία κερατίνης υπόσχεται λεία, καλοχτενισμένα μαλλιά μακράς διάρκειας που δεν χρειάζονται καθημερινό χτένισμα. Ισχύει όμως αυτό; Διαρκεί το αποτέλεσμα της κερατίνης; Εξαλείφεται εντελώς το φριζάρισμα; Τι λάθη γίνονται και δεν πετυχαίνει το αποτέλεσμα της λείανσης;

Ας πάρουμε τα δεδομένα από την αρχή. Η κερατίνη είναι η βασική προστατευτική ουσία των μαλλιών. Οπότε η θεραπείες κερατίνης δημιουργούν ένα εξωτερικό φιλμ γύρω από κάθε τρίχα μη επιτρέποντας της την επαφή με άλλες τρίχες. Έτσι επιτυγχάνουμε ένα αποτέλεσμα από λεία απαλά μαλλιά χωρίς φριζάρισμα για περίπου 3 μήνες. Εάν έχεις δοκιμάσει να κάνεις ισιωτική κερατίνης στα μαλλιά σου και δεν σου κράτησε τότε κάτι από τα παρακάτω συνέβη:

  • Η εταιρία που χρησιμοποίησε ο κομμωτής σου δεν είναι αποτελεσματική και προφανώς no name γιαυτό καλό θα είναι να ρωτάς την εταιρία που χρησιμοποιεί το κάθε κομμωτήριο πριν επιλέξεις ξανά την θεραπεία.
  • Δεν έκανες σωστή συντήρηση. Η θεραπεία λείανσης προϋποθέτει συντήρηση με σωστά προϊόντα που αναγράφουν : sodium-chloride free, sulfate free και parabens free. Συνήθως στο κομμωτήριο σου συστήνουν και το ανάλογο Kit συντήρησης για μετά την θεραπεία.
  • Λούστηκες κατευθείαν βοηθώντας έτσι τα μόρια της κερατίνης να “αποκολληθούν” από την τρίχα. Καλό θα είναι να μένεις άλουστη για 48 ώρες μετά την θεραπεία επιτρέποντας στην κερατίνη να “εγκατασταθεί” στην τρίχα σου.

Εάν θέλεις να κλείσεις ραντεβού μαζί μας για μια θεραπεία λείανσης κάλεσέ μας στο 2710-226170 ή στείλε μας μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook

 

Leave a Reply

Related Post