5 Τροφές για όμορφα μαλλιά !


5 Τροφές για όμορφα μαλλιά !

Τροφές για όμορφα μαλλιάΒατόμουρα: Τα βατόμουρα περιέχουν βιταμίνη C  η οποία βοηθά στην σωστή κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής. Τα θρεπτικά στοιχεία που περιέχουν τα βατόμουρα αλλά και οι φράουλες  θα δυναμώσουν την τρίχα σας απ΄τη ρίζα. Φτιάξτε ένα πρωινό smoothie με φράουλες και βατόμουρα και ξεκινήστε τη μέρα σας δυναμικά!

 

 

 

 

Τροφές για όμορφα μαλλιάΣπόροι κολοκύθας: Έχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζονται τα μαλλιά μας. Ψευδάργυρο, λιπαρά οξέα και βιοτίνη. Ο ψευδάργυρος δυναμώνει τα μαλλιά, τα λιπαρά οξέα θρέφουν το τριχωτό της κεφαλής και η βιοτίνη είναι γνωστό ότι ενισχύει σημαντικά τους θύλακες της τρίχας. Φτιάξτε μια σαλάτα και προσθέστε μέσα σπόρους κολοκύθας ή φάτε τους απλά σαν απογευματινό σνακ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Τροφές για όμορφα μαλλιάΑυγά:  Τα αυγά είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και περιέχουν μεγάλη ποσότητα σιδήρου, που βοηθά τα κύτταρα να μεταφέρουν ταχύτερα οξυγόνο στους θύλακες των τριχών.

 

 

 

 

Τροφές για όμορφα μαλλιά

 

Καρότα: Τα καρότα μπορεί να είναι γνωστά για την βελτίωση της υγείας των ματιών, αλλά είναι εξίσου σημαντικά στην υγεία των μαλλιών. Έχουν τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα βιταμίνης Α σε σύγκριση με τα υπόλοιπα λαχανικά και αυτό βοηθά στην ενυδάτωση του τριχωτού της κεφαλής.

 

 

 

 

Τροφές για όμορφα μαλλιά

 

Ραπανάκια: Αν και πολύς κόσμος δεν τα γνωρίζει τα ραπανάκια είναι η πιο σπουδαία “συνταγή” για την υγεία των μαλλιών. Περιέχουν βιταμίνη C, πυρίτιο και θείο και βοηθούν στην επανόρθωση και αναδόμηση των μαλλιών.

 

 

 

 

 

Σκεφτείτε λοιπόν πόσο καλό μπορείτε να κάνετε στα μαλλιά σας και συμπεριλάβετε αυτές τις 5 θρεπτικές τροφές στην καθημερινότητα σας.

Related Post

Extensions, τρέσες και όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις !Extensions, τρέσες και όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις !

Extensions, τρέσες και όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις ! Extensions, ένα μεγάλο κεφάλαιο που αφορά πολλές γυναίκες της σημερινής εποχής. Στην βιομηχανία των κομμωτηρίων υπάρχουν πλέον πολλοί μέθοδοι extensions που