3 Λάθη που κάνεις με τη μάσκα μαλλιών και πως να τα αποφύγεις


3 Λάθη που κάνεις με τη μάσκα μαλλιών και πως να τα αποφύγεις

Όλες οι γυναίκες είμαστε εξοικειωμένες με τις μάσκες προσώπου. Σε κάποια στιγμή της ζωής μας όλες δοκιμάσαμε μία μάσκα προσώπου είτε για θεραπεία είτε απλά από περιέργεια. Τι συμβαίνει όμως με τις μάσκες μαλλιών; Πιθανόν να έχετε ακούσει για τις θαυματουργές μάσκες μαλλιών που έχουν σχεδιαστεί για να αναζωογονούν και να επανορθώνουν την τρίχα από μέσα προς τα έξω. Ποια μάσκα όμως είναι ιδανική για κάθε μία γυναίκα; Κάθε πότε πρέπει να τη χρησιμοποιεί και με ποιο τρόπο;

Σωστό: Όπως σε κάθε θεραπεία ή προϊόν, η έρευνα είναι το κλειδί. Αναλύστε τα βασικά πλεονεκτήματα μιας μάσκας μαλλιών για να κατανοήσετε αν είναι ανάλογες με τις δικές σας ανάγκες. Για παράδειγμα, μία μάσκα για κατεστραμμένα μαλλιά  έχει σχεδιαστεί για την πρόληψη της θραύσης και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση ενός ξηρού τριχωτού.

Λάθος:  Αποφύγετε τη λήψη συμβουλών όσον αφορά την καλύτερη μάσκα μαλλιών από την κολλητή σας. Ακριβώς επειδή έχει βαμμένα μαλλιά όπως εσείς δεν σημαίνει ότι η ίδια μάσκα θα λειτουργήσει αντίστοιχα και σε σας. Συζητήστε και εμπιστευτείτε τον κομμωτή σας για την επιλογή της σωστής μάσκας μαλλιών που θα καλύψει τις δικές σας ανάγκες!

Σωστό: Ακολουθήστε τις οδηγίες. Καμία μάσκα μαλλιών δεν είναι ίδια και ως εκ τούτου δεν έχουν όλες τις ίδιες οδηγίες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τις οδηγίες εφαρμογής προσεκτικά για να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας: Όταν η μάσκα γράφει “χρόνος παραμονής 5 λεπτά”  φροντίστε να είναι όντως 5 λεπτά αν θέλετε να δείτε αποτελέσματα.

Λάθος: Μια μάσκα μαλλιών δεν είναι η καθημερινή αντικατάσταση του conditioner. Μην υπερβαίνετε τις 2 φορές εβδομαδιαίως την χρήση μάσκας γιατί κάθε άλλο παρά καλό κάνετε στην τρίχα σας!
Σωστό:  Χρησιμοποιείστε τη μάσκα τακτικά. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιείστε τη μάσκα 2 φορές την εβδομάδα (σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες της εταιρίας) διότι η χρήση της μία φορά το μήνα δεν θα επιφέρει κανένα αποτέλεσμα.

Λάθος:  Μην απλώνετε τη μάσκα μόνο στις “προβληματικές” κατά εσάς περιοχές. Απλώστε ποσότητα ομοιόμορφα σε ολόκληρο το τριχωτό.

Εσείς ποια μάσκα προτιμάτε αυτή την περίοδο;

Αφήστε μια απάντηση

Related Post

Οι φυσικές μάσκες της Κλεοπάτρας για όμορφα μαλλιά!Οι φυσικές μάσκες της Κλεοπάτρας για όμορφα μαλλιά!

Η Κλεοπάτρα βασίλισσα της Αιγύπτου και της ομορφιάς λάτρευε ότι είχε να κάνει με την ομορφιά και είχε αναπτύξει δική της φιλοσοφία πάνω σε αυτή. Έφτιαχνε κρέμες, φυσικές μάσκες, αρώματα,

Αξίζουν περισσότερο τα προϊόντα κομμωτηρίου ;Αξίζουν περισσότερο τα προϊόντα κομμωτηρίου ;

Αξίζουν περισσότερο τα προϊόντα κομμωτηρίου; Φύγατε από το κομμωτήριο με μια σακούλα καλούδια που ο στιλίστας σας ορκίστηκε ότι τα μαλλιά σας δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτά και τώρα