Χτενίσματα που θα τον σαγηνεύσουν !


Όλες οι γυναίκες πηγαίνουν στο κομμωτήριο αποφασισμένες για μια ριζική αλλαγή, φεύγωντας όμως το πρώτο πρόσωπο που θέλουν να πάρουν επιβεβαίωση είναι ο συντροφός τους. Όσο όμορφες και να νιώθουν μία αρνητική στάση ή άποψη του συντρόφου τους θα τις απογοητεύσει πλήρως. Γι’αυτό λοιπόν, διαλέξαμε μέσα από μία μεγάλη γκάμα χτενισμάτων αυτά που οι άντρες λατρεύουν για να μην βρεθείτε …. προ εκπλήξεων. Κάντε μία “safe” επιλογή που θα τον γοητεύσει.

 

Σαγηνευτικό Χτένισμα #1

Τα χρόνια έχουν δείξει ότι οι άντρες λατρεύουν τους απαλούς κυματισμούς στα μαλλιά. Κοιμηθείτε με ένα μπομπάρι στα μαλλιά και το πρωί που θα ξυπνήσετε θα έχετε αυτό το ανάλαφρο-κυματιστό look.

Χτενίσματα που θα τον σαγηνεύσουν

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σαγηνευτικό Χτένισμα #2

Είναι παγκοσμίως γνωστό: Οι άντρες αγαπούν το out-of-bed look. Αυτό που είναι λίγο ανακατεμένο, λίγο από τον ύπνο (συνήθως), σε συνδυασμό πάντα με το λευκό του πουκάμισο  είναι η ωραιότερη εικόνα για έναν άντρα το πρωί που ξυπνάει.

χτενίσματα που θα τον σαγηνευσουν

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σαγηνευτικό Χτένισμα #3

Ένας παιχνιδιάρικος, ανάλαφρος κότσος (από αυτούς που νομίζεις ότι θα καταρεύσουν με ένα κούνημα) είναι ότι πρέπει για να εντυπωσιάσεις έναν άντα σε μια βραδυνή σου έξοδο.

 

χτενισματα που θα τον σαγηνευσουν

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σαγηνευτικό Χτένισμα #4

Τα ίσια φυσικά μαλλιά είναι πάντα μία σίγουρη επιλογή! Προσέξτε όμως: όταν λέμε ίσια δεν εννοούμε τα ολόισια, “πρόκα” μαλλιά που “γλείφουν” το πρόσωπο χωρίς να δίνουν καμία κίνηση. Εάν δεν έχετε φυσικά, ίσια μαλλιά ένα ελαφρύ ίσιωμα με κρύο αέρα στο τέλος (αφού ρίξετε τα μαλλιά σας κάτω και ανάποδα) θα σας δώσει το πολυπόθητο look .

χτενίσματα πού σαγηνεύουν

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σαγηνευτικό Χτένισμα #5

Φυσικά σγουρά ή ίσια μαλλιά δεν έχει πολύ μεγάλη διαφορά για έναν άντρα. Το θέμα του είναι να είναι ΦΥΣΙΚΑ, με κίνηση και όχι τυποποιημένα.

χτενισμα που θα τον σαγηνευσει

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σαγηνευτικό Χτένισμα #6

Μία ψηλή, χαλαρή αλογοουρά τους θυμίζει cheerleader σε αγώνα ποδοσφαίρου. Είναι μία επιλογή για το γυμναστήριο, για μία απογευματινή βόλτα ή ακόμα και μία βραδυνή έξοδο που θέλετε να δώσετε μία αίσθηση αυτοπεποίθησης. Τολμήστε τη και ας σας φαίνεται τόσο απλό!

χτενίσματα που θα τον σαγηνεύσουν

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος να θυμάστε ότι οι άντρες δεν μπορούν να αντισταθούν στα λαμπερά μαλλιά που μυρίζουν όμορφα. Μην το παρακάνετε με αρώματα και προιόντα styling. Μία ελαφρυά μυρωδιά φρεσκάδας αρκεί για να τον σαγηνεύσει…

 

Αφήστε μια απάντηση

Related Post

Super τροφές για δυνατά και υγιή μαλλιά !Super τροφές για δυνατά και υγιή μαλλιά !

SUPER ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ  ΜΑΛΛΙΑ (Γράφει η Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Έλενα Μπιλίση)    Ποια γυναίκα θα ήθελε μαλλιά που λάμπουν από υγεία και μαγνητίζουν τα βλέμματα ;;;  Φαντάζομαι

Q&A Xtenismata.Gr Episode 3Q&A Xtenismata.Gr Episode 3

Q&A Xtenismata.Gr Episode 3 Οι απαντήσεις σας είναι ΟΛΕΣ εδώ! Αφήστε μου τις επόμενες απορίες, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις σας κάτω από αυτό το βίντεο. MY SOCIAL PLATFORMS: ● http://www.youtube.com/xtenismataTV ●http://www.facebook.com/xtenismata.gr