Χτενίσματα που αντέχουν το κρύο και την υγρασία!


Χτενίσματα που αντέχουν το κρύο και την υγρασία!

Ο καιρός τους χειμερινούς μήνες και ιδιαίτερα την περίοδο των Χριστουγέννων μπορεί να είναι ιδανικός για μία βόλτα αναψυχής σε χειμερινά θέρετρα και χιονοδρομικά κέντρα αλλά δεν βοηθά καθόλου τα μαλλιά μας και ιδιαίτερα τα χτενίσματα που με τόσο κόπο έχουμε επιτύχει! Επειδή όλες οι γυναίκες επιθυμούμε καλοχτενισμένα μαλλιά που αντέχουν τη βροχή αλλά και την υγρασία σας παραθέτω μερικά υπέροχα χτενίσματα που αντέχουν στις αντίξοες συνθήκες της Μητέρας Φύσης και που μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μόνες σας στο σπίτι.

Ελβετικό σινιόν:

χτενίσματα που αντέχουν το κρύοΧωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση και πλέξτε σε κάθε πλευρά μία γαλλική πλεξίδα. Έπειτα περιστρέψτε την αριστερή πλεξίδα προς τα δεξιά και την δεξιά προς τα αριστερά σχηματίζοντας ένα στέμμα και ασφαλίστε με τσιμπιδάκια!

High messy bun:χτενίσματα που αντέχουν το κρυο

Πιάστε τα μαλλιά σας μία ψηλή αλογοουρά και τοποθετήστε ένα μπομπάρι. Καλύψτε το μπομπάρι με τα μαλλιά και δημιουργήστε ένα ανάλαφρο χτένισμα χωρίς λεπτομέρειες. Αφήστε τριχούλες να πετάνε για να δώσετε μία πιο έντονη messy εκδοχή στο χτένισμά σας.

Διπλές πλεξίδες:χτενίσματα που αντεχουν το κρυο

Χωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση και πλέξτε πλεξίδες και απ’τις δύο πλευρές με φορά προς τα πίσω. Ασφαλίστε με λαστιχάκια καιέπειτα ασφαλίστε τις πλεξίδες με τσιμπιδάκια στο πίσω μέρος του κεφαλιού δημιουργώντας  ένα καθημερινό πολύ απλό σινιόν.

Χαμηλό πλαϊνό σινιόν:χτενίσματα που αντεχουν το κρύο

Πιάστε τα μαλλιά σας μία χαμηλή πλαινή αλογοουρά και πλέξτε μία χαλαρή γαλλική πλεξίδα. Στριφογυρίστε την πλεξίδα γύρω από τον εαυτό της δημιουργώντας ένα bun και ασφαλίστε με τσιμπιδάκια!

Sleek αλογοουρά:χτενισματα που αντέχουν το κρύο

Περάστε τα μαλλιά σας με ένα leave in conditioner ή ένα λαδάκι λείανσης και πιάστε μία ψηλή αλογοουρά.Δημιουργήστε μπούκλες με ένα ψαλίδι ή μία πρέσα και έπειτα χτενίστε την αλογοουρά για να δώσετε ένα “σπαστό” αποτέλεσμα. Κρεπάρετε τα μαλλιά,ψεκάστε με hairspray και είστε έτοιμες!

Εντυπωσιάστε, αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες και παραμείνετε καλοχτενισμένη για ώρες! 😉

Αφήστε μια απάντηση

Related Post

Χρώματα μαλλιών 2018 – Οι τάσεις του ΧειμώναΧρώματα μαλλιών 2018 – Οι τάσεις του Χειμώνα

Χρώματα μαλλιών 2018 – Οι τάσεις του Χειμώνα Τα πρώτα κρύα του Φθινοπώρου κατέφθασαν και φέρνουν μαζί τους ριζικές αλλαγές. Κάθε σεζόν η μόδα αλλάζει και εμείς σαν γυναίκες πιστές