Χρώμα μαλλιών Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015


Χρώμα μαλλιών Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015

Το φθινόπωρο τυπικά ξεκίνησε σήμερα και έχοντας παρακολουθήσει τα fashion weeks ανά τον κόσμο, σας παρουσιάζουμε τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015.

Το Ombre αλλά και το Sombre είναι μία από τις πιο Hot τάσεις του φθινοπώρου και κατέχουν την 1η θέση στην επιλογή Ελλήνων αλλά και ξένων σχεδιαστών. Η τεχνική Sombre έχει υιοθετήσει μια πιο φυσική προσέγγιση του ombre με πιο σκούρα βάση και πιο ανοιχτές άκρες αλλά σε κοντινές αποχρώσεις.

χρώμα μαλλιών 2015

Όλες οι αποχρώσεις του κόκκινου είναι μία Must-do-it επιλογή κάθε φορά που χειμωνιάζει. Μία ζεστή επιλογή που προσδίδει στυλ και προσωπικότητα σε κάθε γυναίκα που τολμά το κόκκινο!

χρώμα μαλλιών 2015

Ψυχρά καστανά, σκούρα πιο μαύρα ή πιο ανοιχτά είναι μία χειμερινή επιλογή που δεσπόζει σε όλα τα fashion stages και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Είναι μία απόλυτα ασφαλής επιλογή και για φέτος το φθινόπωρο.

χρώμα μαλλιών 2015

Για τις ξανθιές μας αναγνώστριες που προσκυνούν το ξανθό και δεν το αλλάζουν με τίποτα (πχ ΕΓΩ) η επιλογή για φέτος το χειμώνα είναι μία. Ψυχρά ξανθά που ταιριάζουν με την εικόνα ενός χιονισμένου τοπίου και δεν θυμίζουν σε τίποτα τις γλυκές αποχρώσεις που ήταν στην μόδα την Άνοιξη του 2014.

χρωμα μαλλιών 2015

Related Post

Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος κομμωτή – Τι ορίζει ο νέος νόμοςΆδεια ασκήσεως επαγγέλματος κομμωτή – Τι ορίζει ο νέος νόμος

Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος κομμωτή – Τι ορίζει ο νέος νόμος Πολλοί από εσάς αναρωτιέστε τι άλλαξε, ποιους ευνοεί ο νέος νόμος, ποιοι μπορούν πλέον να βγάλουν την πολυπόθητη άδεια ασκήσεως