Φυσικές μάσκες μαλλιών για ίσιωμα !

Φυσικές μάσκες μαλλιών για ίσιωμα!

Η τάση στα ίσια μαλλιά δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Πολλές γυναίκες επιθυμούν να ξυπνάνε το πρωί και να έχουν ίσια, λεία μαλλιά.  Ωστόσο, οι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται  για να επιτύχετε μια μόνιμη ισιωτική δεν είναι πάντα μια καλή λύση αφού οι επιπτώσεις τους στην υγεία των μαλλιών σας γίνονται γρήγορα εμφανείς.. Ως εκ τούτου, τα φυσικά προϊόντα που βοηθούν στο ίσιωμα των μαλλιών έχουν γίνει το νέο must. Πολλά προϊόντα μπορείτε να τα προμηθευτείτε από καταστήματα με είδη κομμωτικής , κάποια άλλα όμως υπάρχουν στην κουζίνα σας, και με την τακτική χρήση αυτών των προϊόντων τα μαλλιά σας θα γίνουν σταδιακά λεία, απαλά και ΙΣΙΑ! Ας δούμε μερικά φυσικά προϊόντα που θα σας βοηθήσουν στο ίσιωμα των μαλλιών στο σπίτι:

Γάλα καρύδας με λεμόνι:λαδι καρυδας λεμονι

Παίρνουμε μια καρύδα και βγάζουμε το γάλα από το εσωτερικό της. Το  γάλα καρύδας έχει υπέροχες ευεργετικές ιδιότητες για τα μαλλιά και μία από αυτές είναι ότι βοηθά σε μία πιο “μόνιμη” ισιωτική. Προσθέτοντας και λίγο χυμό λεμονιού στο γάλα επιτυγχάνετε καλύτερα αποτελέσματα. Καταψύξτε το μείγμα για μερικές ώρες. Ένα κρεμώδες στρώμα θα εμφανιστεί στο πάνω μέρος του μίγματος.  Εφαρμόστε αυτή την κρέμα στα μαλλιά σας και τυλίξτε με μία ζεστή πετσέτα. Περιμένετε τουλάχιστον μία ώρα και στη συνέχεια λουστείτε με ένα ήπιο σαμπουάν και στεγνώστε τελείως τα μαλλιά σας. Από την 1η εφαρμογή θα παρατηρήσετε μία απαλότητα και λείανση στα μαλλιά σας.

Θεραπεία με έλαια:έλαια στα μαλλιά

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι με τις τακτικές θεραπείες των ελαίων τα μαλλιά γίνονται ολοένα και πιο ίσια. Ανακατέψτε ίση ποσότητα λάδι καρύδας με ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο και απλώστε το μείγμα σε όλα τα μαλλιά σας. Κάντε ένα απαλό μασάζ για να οξυγονώσετε τους θύλακες της τρίχας, τυλίξτε με μία ζεστή πετσέτα και αφήστε το μείγμα να δράσει για 45 περίπου λεπτά.Κατόπιν λουστείτε κανονικά και στεγνώστε τελείως τα μαλλιά σας. Επαναλάβετε τη διαδικασία 2 φορές την εβδομάδα.

Γάλα:γαλα στα μαλλιά

Το γάλα είναι πολύ ευεργετικό όταν πρόκειται για ένα φυσικό ίσωμα μαλλιών. Ρίξτε γάλα σε ένα μπουκάλι σπρέι και ψεκάστε όλα τα μαλλιά σας. Αφήστε το να δράσει για μισή ώρα ώστε να
απορροφήσουν καλά τα μαλλιά σας το γάλα. Λουστείτε κανονικά και απολαύστε ένα φυσικό ίσιωμα!

Γάλα και μέλι:γαλα και μελι

Ανακατέψτε λίγο γάλα και μέλι ώστε να δημιουργήσετε ένα ομοιογενές μείγμα. Για καλύτερα αποτελέσματα λιώστε στο μείγμα μία μπανάνα και απλώστε καλά σε όλο το μήκος των μαλλιών σας. Αφήστε περίπου 1-1.5 ώρα το μείγμα να στεγνώσει πάνω στα μαλλιά και έπειτα λουστείτε κανονικά!

Ελαιόλαδο και αυγό:λαδι και αυγο

Και τα δύο αυτά προϊόντα έχουμε αναφέρει ξανά πόσο σημαντικό ρόλο έχουν στην σωστή φροντίδα και περιποίηση των μαλλιών.  Ελαιόλαδο και αυγό μαζί μπορούν να κάνουν θαύματα για τα μαλλιά σας. Χτυπάμε δύο αυγά και προσθέτουμε επαρκή ποσότητα ελαιολάδου. Αναμείξτε και εφαρμόστε το μείγμα στα μαλλιά. Αφήστε να δράσει τουλάχιστον μία ώρα και έπειτα λουστείτε κανονικά με ένα ήπιο σαμπουάν.

Όλα αυτά τα φυσικά προϊόντα είναι μία οικονομική και φυσική λύση. Χρειάζεται όμως υπομονή γιατί καμία από τις παραπάνω μάσκες δεν θα σας δώσει αμέσως το αποτέλεσμα που θα είχατε από μία ισιωτική σε ένα κομμωτήριο! Επαναλάβετε τη διαδικασία που επιθυμείτε  τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα και απολαύστε τις ιδιότητες των φυσικών προϊόντων στα μαλλιά σας!

Comments

comments

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση