Φορέστε αξεσουάρ μαλλιών !


Φορέστε αξεσουάρ μαλλιών !

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τύποι από κορδέλες στέκες και κοκαλάκια που μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά διαφορετικά στυλ  ανάλογα με το είδος του αξεσουάρ που χρησιμοποιείτε. Ένα λεπτή κορδέλα, για παράδειγμα, μπορεί να φορεθεί μπροστά από έναν εντυπωσιακό κότσο σαν επιπλέον αξεσουάρ. Μπορείτε να προσθέσετε ακόμη και δύο ή τρεις κορδέλες για μια διαφορετική εμφάνιση.

Ένα αξεσουάρ μαλλιών μπορεί επίσης να φορεθεί σαν στέμμα ή κατά μήκος του μετώπου για μια πιο μποέμ εμφάνιση. Αυτό μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί με κάποιες πλεξίδες και κάποια στρας πάνω στην κορδέλα.

Οι φαρδιές κορδέλες χρησιμοποιούνται συνήθως απλά να κρατήσουν τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο, αλλά όταν προσθέσετε λίγη φαντασία.. όπως ένα λουλούδι ή κάποια φτερά, μπορείτε αμέσως να έχετε μία πιο tres chic εμφάνιση.

Τα αξεσουάρ μαλλιών πρέπει να τα επιλέγετε βάση του τι ταιριάζει στο δικό σας ύφος και στυλ. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβά ή φανταχτερά.  Μπορούν να είναι όσο dramatic ή απλά εσείς θέλετε.

Δείτε μερικές καλές επιλογές αξεσουάρ μαλλιών που συλλέξαμε από το Διαδίκτυο:

αξεσουάρ μαλλιών αξεσουάρ μαλλιών αξεσουάρ μαλλιών αξεσουάρ μαλλιών αξεσουάρ μαλλιών αξεσουάρ μαλλιών αξεσουάρ μαλλιών αξεσουάρ μαλλιών αξεσουάρ μαλλιών αξεσουάρ μαλλιών αξεσουάρ μαλλιών αξεσουάρ μαλλιών

 

Related Post