Το Rasso κάνει τον κομμωτή !


Το Rasso κάνει τον κομμωτή !

Όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια… φτιάξε λεμονάδα λέει μία ξένη παροιμία και αυτό ακριβώς έκαναν 2 εξαιρετικά παιδιά από την Κρήτη. Ο Νίκος Χριστοδουλάκης και ο Νίκος Οικονομάκης όταν τα capital controls χτύπησαν τη χώρα μας και η κρίση ξεκίνησε να γράφει την ιστορία της στην Ελλάδα δημιούργησαν τη Rasso Exclusive Workwear μία εταιρία που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Έχοντας εργαστεί στον χώρο της κομμωτικής και έχοντας δει τις ανάγκες του επαγγελματία ξεκίνησαν να φτιάχνουν χειροποίητες ποδιές με ποιότητα και στυλ. Ποδιές σύγχρονες αλλά και παραδοσιακές όπου το δέρμα ενώνεται αρμονικά με το ύφασμα και το μέταλλο τελειοποιεί ένα μοναδικό σχέδιο. Το 2015 λοιπόν ξεκίνησαν το σχεδιασμό και με τη βοήθεια μιας παλιάς μοδίστρας της γιαγιάς Βικτωρίας έφτιαξαν τα πρώτα πατρόν.

Η ιδέα αγαπήθηκε γρήγορα και έτσι το όνειρο των δύο παιδιών άρχισε να παίρνει μορφή. Η συμμετοχή τους σε εκθέσεις ανύψωσε το ηθικό τους αφού ο κόσμος λάτρεψε την ιδέα αλλά και τα σχέδια και οι παραγγελίες ξεκίνησαν να διαδέχονται η μία την άλλη. Τον ίδιο χρόνο μάλιστα μία μεγάλη εταιρία του εξωτερικού ήρθε να κάνει την πρώτη μαζική παραγγελία ζητώντας 100 ποδιές για να κάνει δώρο στους καλούς πελάτες της. Έτσι ξεκίνησε και η εξαγωγή των ποδιών σε όλο τον κόσμο.

Η Rasso διαθέτει δύο σειρές αυτή τη στιγμή: Η μία απευθύνεται

στο χώρο του κομμωτηρίου και barber και η άλλη στο χώρο της εστίασης (καφέ και μπαρ). Όλα τα σχέδια είναι συνδυασμός έμπνευσης και κατανόησης των αναγκών κάθε πελάτη. Το κόστος είναι ανάλογο του σχεδίου και αν ρωτάτε τη γνώμη μου είναι πολύ καλό για custom handmade ποδιά!

Όλα τα σχέδια αλλά και τις τιμές των ποδιών θα τα βρείτε ΕΔΩ!

 

P.S : Εγώ παρέλαβα την ποδιά μου τον Σεπτέμβριο του 2015 και 2 χρόνια μετά συνεχίζω να την απολαμβάνω λες και είναι ακόμα καινούργια!

Αφήστε μια απάντηση

Related Post