Το μεγαλύτερο άφρο του κόσμου!


Η Aevin Dugas είναι μία 36χρονη κοινωνική λειτουργός από τη Νέα Ορλεάνη των Η.Π.Α

Το διαφορετικό που έχει αυτή η γυναίκα είναι ότι έχει το μεγαλύτερο -φυσικό- άφρο μαλλί του κόσμου σύμφωνα με τα Guinness world records.

Η περίμετρος του μαλλιού της είναι 1 μέτρο και 32 εκατοστά όσο δηλαδή μία ντισκομπάλα  και της πήρε συνολικά 12 χρόνια για να το φτάσει σε αυτό το σημείο.

Η Aevin σε πολλές συνεντεύξεις της κατά καιρούς υποστηρίζει ότι η σωστή περιποίηση του afro-style χρειάζεται 3 απλά βήματα:

ΥΠΟΜΟΝΗ, ΒΑΘΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ.

Δεν παύει όμως να την δυσκολεύει στην καθημερινότητα της αφού όπως υποστηρίζει η ίδια μπλέκεται σε δέντρα, πιάνεται σε πόρτες και τραβιέται κατά καιρούς, παρά τη θέληση της, από περαστικούς που θέλουν να σιγουρευτούν ότι είναι αληθινό.

Όλα αυτά τα μικροατυχήματα όμως ξεχνιούνται με το που πέφτει το σκοτάδι γιατί η Aevin λέει ότι τα μαλλιά της που τα χρησιμοποιεί και ως μαξιλάρι της χαρίζουν ένα καταπληκτικό ύπνο.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες απο την καθημερινότητα της Aevin Dugas.

 

το μεγαλύτερο άφρο του κόσμου το μεγαλύτερο άφρο του κόσμου5το μεγαλύτερο άφρο του κόσμου1το μεγαλύτερο άφρο του κόσμου6το μεγαλύτερο άφρο του κόσμου2World's Biggest Afroτο μεγαλύτερο άφρο του κόσμου3το μεγαλύτερο άφρο του κόσμου4

 

 

 

Related Post