Τι πρέπει να ξέρεις πριν κόψεις αφέλειες !


Τι πρέπει να ξέρεις πριν κόψεις αφέλειες !

Όλες οι γυναίκες φτάνουμε κάποια στιγμή σε αυτό το δίλημμα. Να κόψω αφέλειες; Θα μου πηγαίνουν; Αν δεν μου αρέσουν πως θα τις φτιάχνω; Θα μακρύνουν γρήγορα; Όλες αυτές οι ερωτήσεις και πολλές ακόμα περνούν από το μυαλό μας κάθε φορά που σκεφτόμαστε να κάνουμε το βήμα προς το κόψιμο των αφελειών. Για να σας διευκολύνω λίγο θα σας πω μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν πάρετε τη μεγάλη απόφαση!

  1. Θα σας πάρει λίγες μέρες μέχρι οι αφέλειες να κάθονται σωστά. Αν συνηθίζατε να χωρίσετε τα μαλλιά σας προς μία κατεύθυνση οι αφέλειες θα μείνουν προς αυτή την πλευρά μέχρι να “συνηθίσουν” στην αλλαγή. Οπότε μην βιαστείτε να απογοητευτείτε. Είναι απλά θέμα χρόνου.
  2. Οι αφέλειες θέλουν συχνή φροντίδα. Πρέπει να τις κόβετε τακτικά για να μην σας ενοχλούν στα μάτια. Δεν υπάρχουν “βολικές” αφέλειες. Συνηθίζεις απλά στο γεγονός ότι πρέπει να τις κόβεις πολύ συχνότερα από όλα τα υπόλοιπα μαλλιά σου!
  3. Με τις αφέλειες θα συνειδητοποιήσετε πόσο γρήγορα μακραίνουν τα μαλλιά σας. όχι δεν μακραίνουν ΜΟΝΟ αυτές! Μακραίνουν και τα υπόλοιπα μαλλιά!
  4. Θα κάνεις τΤι πρέπει να ξέρεις πριν κόψεις αφέλειες 6ο λάθος έστω μία φορά! Και όταν εννοώ λάθος εννοώ αυτό το τραγικό λάθος που νομίζεις ότι είναι τόσο απλό να κόψεις μόνη σου τις αφέλειες. Εξοπλίζεσαι λοιπόν με το ψαλίδι που κόβουμε τα κρέατα, έναν καθρέπτη άντε και στην καλύτερη ένα gadgetaki από το ebay που σε βοηθάει να τις κόψεις ευθεία και ξεκινάς την λεγόμενη επιχείρηση “Σε 5 λεπτά ξεκινάει το κλάμα”. Γιατί όντως τόσο χρειάζεται. 5 λεπτά και μετά ξεκινάς να κλαις και να τηλεφωνείς απεγνωσμένα στην κομμώτρια σου για να σου διορθώσει το λάθος! Γιαυτό να θυμάσαι μία φράση που είναι από τις αγαπημένες μου, κάθε φορά που σκέφτεσαι να επιχειρήσεις να κόψεις μόνη σου τα μαλλιά σου! “Μία από τις 2 μας πρέπει να σταματήσει να κόβει τις αφέλειες σου”
  5. Μην ακούς τους ανθρώπους που σου λένε ότι οι αφέλειες δεν πάνε στα σγουρά μαλλιά. Ένα σωστό κόψιμο θα σου αποδώσει ένα υπέροχο στυλ στα σγουρά σου μαλλιά και οι αφέλειες θα το απογειώσουν!
  6. Θα πρέπει να προμηθευτείς ένα dry shampoo. Οι αφέλειες “λαδώνουν” πολύ πιο εύκολα από τα υπόλοιπα μαλλιά οπότε καλό θα είναι να έχεις εύκαιρο ένα dry shampoo για έκτακτες ανάγκες.
  7. Πρέπει να βρεις μαζί με τον κομμωτή σου το σωστό τύπο αφέλειας που ταιριάζει στο στυλ και την προσωπικότητά σου. Δεν υπάρχει ένα στυλ αφέλειας.
  8. Όταν τις βαρεθείς και έρθει η ώρα να θες να τις αφήσεις να μακρύνουν υπάρχουν πολλοί τρόποι να τις “διαχειριστείς” για να μην σε ενοχλούν στο πρόσωπο.
  9.  

Αφήστε μια απάντηση

Related Post

Λάδι καρύδας : Τα οφέλη του στα μαλλιάΛάδι καρύδας : Τα οφέλη του στα μαλλιά

Το λάδι καρύδας είναι ένα αρκετά ευεργετικό και πλέον δημοφιλές έλαιο που προέρχεται από τις ώριμες καρύδες και η χρηστικότητα του επαληθεύεται καθημερινά με πολλούς τρόπους. Από την προσθήκη του