Τι λέει το χρώμα των μαλλιών σου για σένα;


Τι λέει το χρώμα των μαλλιών σου για σένα;

Λένε ότι οι ξανθιές είναι sexy, οι κοκκινομάλλες είναι καυτές, και οι μελαχρινές τα καλά κορίτσια.

Βάσει ερευνών όμως οι γυναίκες επιλέγουν ασυνείδητα το χρώμα των μαλλιών τους βάσει του χαρακτήρα τους!

Κοκκινομάλλες: Οι κοκκινομάλλες είναι αντιληπτά νευρικές, δογματικές αλλά και σαγηνευτικές προσωπικότητες. Κλασσικό παράδειγμα η Scarlett Johansson.

Απ΄την αλλά πλευρά οι κοκκινομάλλες μπορούν να θεωρηθούν περισσότερο γυναίκες του σπιτιού, ζεστές και στοργικές με φακίδες και άχρωμες βλεφαρίδες.

Επικρατεί γενικά το στερεότυπο ότι οι κοκκινομάλλες ή  θα είναι εκθαμβωτικές γυναίκες ή καθόλου ελκυστικές.

Ως κοκκινομάλλα πρέπει να έχεις έναν καλό κομμωτή διότι το κόκκινο χρώμα μπορεί να ομορφύνει το πρόσωπο σου, μπορεί όμως και να το καταστρέψει. Μια μικρή κλωστή χωρίζει το κόκκινο απ΄το ξεθωριασμένο πορτοκαλί!

Αυτοπεποίθηση! Μια λέξη που επιβάλλεται να διακατέχει μια κοκκινομάλλα για να μπορέσει να υποστηρίξει ένα τόσο δυνατό και έντονο χρώμα υποστηρίζουν οι ειδικοί.

Μελαχρινές: Εξωτικές, αποπνικτικές, σκληρές και μυστηριώδεις!

Πρέπει να έχουν αψεγάδιαστο πρόσωπο μιας και λόγω του σκούρου χρώματος στα μαλλιά διακρίνεται κάθε ατέλεια στο πρόσωπο.

Έντονα Highlights σε ξανθό η κόκκινο θα δώσουν μια άλλη νότα σε ένα μελαχρινό μαλλί θαμπό και άτονο μαλλί.

Ξανθιές: Υπάρχει η εντύπωση ότι οι ξανθιές είναι συνήθως οι Σεξοβόμβες που δεν περνούν ποτέ απαρατήρητες με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη Marilyn Monroe. Μετά από ένα χωρισμό πολλές μελαχρινές επιλέγουν το ξανθό ώστε να βγουν ξανά δυναμικά στην «αγορά» των σχέσεων.

Επίσης ισχύει  και η άποψη ότι τις παίρνουν λιγότερο στα σοβαρά λόγω του χρώματος των μαλλιών εξού  και τα πολλά ανέκδοτα για τις ξανθιές.

Είναι ένα χρώμα δύσκολο να διατηρηθεί λόγω των κίτρινων αποχρώσεων που βγαίνουν στην πορεία των λουσιμάτων. Γιαυτό οι ξανθιές πρέπει να κατακλύζονται από αυτοπεποίθηση ώστε να υποστηρίζουν τον τίτλο της Σεξοβόμβας όπως προανέφερα ακόμα και με ελαφρώς κίτρινη απόχρωση.

Related Post

Q&A Xtenismata.Gr Episode 3Q&A Xtenismata.Gr Episode 3

Q&A Xtenismata.Gr Episode 3 Οι απαντήσεις σας είναι ΟΛΕΣ εδώ! Αφήστε μου τις επόμενες απορίες, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις σας κάτω από αυτό το βίντεο. MY SOCIAL PLATFORMS: ● http://www.youtube.com/xtenismataTV ●http://www.facebook.com/xtenismata.gr