Τα μακρύτερα μαλλιά στον κόσμο!


Ένας άντρας και μία γυναίκα διεκδικούν επάξια τον τίτλου των μακρύτερων μαλλιών στον κόσμο.

Tran Van Hay ο άντρας με τα μακρύτερα μαλλιά στον κόσμο!

Αν και ποτέ δεν μέτρησε τα μαλλιά του επίσημα για να αναγνωριστεί από το Βιβλίο Guinness ο Tran Van Hay ήταν γνωστός ως ο άνθρωπος με τα μακρύτερα μαλλιά στον κόσμο.

Σύμφωνα με τη σύζυγό του, ο Tran δεν είχε κουρευτεί για περίπου 50 χρόνια, αφού την τελευταία φορά που κουρεύτηκε όταν ήταν 25 χρονών αρρώστησε σοβαρά.

Ο Tran Van Hay πέθανε από φυσικά αίτια, σε ηλικία 79 ετών, στο σπίτι του στο Kien Giang και εκείνη την μέρα τα μαλλιά του είχαν μήκος 7 μέτρα και ζύγιζαν περίπου 10 κιλά!

images (1) images Tran-Van-Hay-longest-hair tran-van-hay-the-tallest-hair-6-8-m-muong-khong-vietnam+12970743498-tpfil02aw-9607

 

Xie Qiuping η γυναίκα με τα μακρύτερα μαλλιά στον κόσμο!

Η Xie Qiuping γεννήθηκε το 1960 στην Κίνα. Κατέχει σήμερα το βραβείο Guinness ως η γυναίκα με τα μακρύτερα μαλλιά στον κόσμο.

Τον Μάιο του 2004, τα μαλλιά της μετρήθηκαν και ήταν 5,6 μέτρα σε μήκος. Η Xie λέει ότι άρχισε να μακραίνει τα μαλλιά της από το 1973, όταν ήταν 13 ετών.

Μέχρι και σήμερα  ζει στο Lifu στην Κίνα και συνεχίζει να μακραίνει τα μαλλιά της.

images (2) Xie Qiuping - Longest Hair 99247.ss_full Xie-Qiuping-longhair2 7572531_f520

Related Post

Πως λούζονται οι αστροναύτες στο διάστημα (Video)Πως λούζονται οι αστροναύτες στο διάστημα (Video)

Εμείς οι γυναίκες ταλαιπωρούμαστε α τιθασεύσουμε τα μαλλιά μας σε κανονικές “γήινες” συνθήκες και η κοπέλα στο διάστημα το κάνει να φαίνεται τόσο απλό! Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πως

Τα σημάδια που μαρτυρούν ότι είσαι κομμμωτήςΤα σημάδια που μαρτυρούν ότι είσαι κομμμωτής

Τα σημάδια που μαρτυρούν ότι είσαι κομμμωτής Πριν ο καθένας λάβει υπόψη του πολύ σοβαρά αυτό το θέμα θα πρέπει να σας προειδοποιήσω ότι είναι απλά ένα κομμάτι της καθημερινότητας πολλών κομμωτών.