Τα λάθη στην αγορά βαφής !

Τα λάθη στην αγορά βαφής !

%cf%84%ce%b1-%ce%bb%ce%b1%ce%b8%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%b1-%ce%b2%ce%b1%cf%86%ce%b7%cf%82Θέλεις να βάψεις τα μαλλιά σου και θες να είσαι όσο το δυνατόν πιο σίγουρη για το αποτέλεσμα; Η πρώτη και καλύτερη σου επιλογή είναι να εμπιστευτείς έναν ειδικό! Αν παρ’όλα αυτά θέλεις να το επιχειρήσεις μόνη σου πρέπει να θυμάσαι μερικά tips για να μην πέσεις και εσύ στην παγίδα του λάθους αποτελέσματος!

  • Αρχικά αναζήτησε τη συμβουλή κάποιου τεχνικού στο κατάστημα και ΌΧΙ μιας απλής πωλήτριας! Η πωλήτρια δεν έχει τεχνικές γνώσεις και σίγουρα δεν θα μπορέσει να κατανοήσει τις ανάγκες των μαλλιών σου.
  • Έπειτα επέλεξε μια ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ βαφή και όχι τη βαφή της προσφοράς γιατί σίγουρα η διαφορά δεν είναι μόνο οικονομική αλλά και ΠΟΙΟΤΙΚΗ! Όταν επιλέγεις βαφή τύπου 1+1 ή προσφορές ελκυστικές να είσαι έτοιμη και για τις συνέπειες!
  • Επίσης να θυμάσαι κάποια βασικά πράγματα όπως το ότι η βαφή δεν ανοίγει βαφή, οπότε αν τα μαλλιά σου είναι βαμμένα καστανά δεν μπορείς περνώντας μια ξανθιά βαφή να γίνεις ξανθιά ως δια μαγείας! Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να φωτίσεις τη ρίζα σου και αναγκαστικά να καταφύγεις σε έναν κομμωτή για διόρθωση χρώματος! Αν έχεις λευκά μαλλιά σε ποσοστό άνω του 30% θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις και βάση μαζί με την επιθυμητή απόχρωση για 100% κάλυψη λευκών!
  • Για πιο όμορφο χρώμα επέλεξε μίξεις χρωμάτων (με τη βοήθεια του τεχνικού) και όχι απλά μία βαφή. Αν όλα αυτά τα υπέροχα χρώματα που βλέπεις στο διαδίκτυο ήταν από ένα μόνο χρώμα δεν θα υπήρχαν 40 διαφορετικές αποχρώσεις σε ένα χρωματολόγιο!
  • Τέλος να θυμάσαι ότι για τη διατήρηση του χρώματος δεν ευθύνεται μόνο η βαφή αλλά και η περιποίηση που κάνεις στα μαλλιά σου οπότε μαζί με την αγορά της βαφής επέλεξε και ένα εξουδετερωτικό σαμπουάν το οποίο επαναφέρει το ph της τρίχας σε φυσιολογικά επίπεδα και κλειδώνει το χρώμα δίνοντας του μεγαλύτερη δάρκεια.

Ελπίζω την επόμενη φορά που θα καταφύγεις σε κάποιο κατάστημα με είδη κομμωτηρίου για να επιλέξεις το δικό σου χρώμα να θυμάσαι όλα τα παραπάνω και πίστεψε με δεν θα βγεις χαμένη! 😉

Comments

comments

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση