Τα δημοφιλέστερα χρώματα του 2013


 

 

Τα δημοφιλέστερα χρώματα του 2013
Τα δημοφιλέστερα χρώματα του 2013Τα δημοφιλέστερα χρώματα του 2013Τα δημοφιλέστερα χρώματα του 2013
Στην κορυφή του κόκκινου χαλιού περπατάει το Ombre χρώμα αφού είναι αυτό που επιλέγουν οι περισσότερες γυναίκες τα τελευταία δύο χρόνια.

 

 

 

Τα δημοφιλέστερα χρώματα του 2013 Τα δημοφιλέστερα χρώματα του 2013 Τα δημοφιλέστερα χρώματα του 2013

Dip-Dye αποκαλείται η νέα μόδα σε ολόκληρο τον κόσμο. Άκρες “βουτηγμένες” στο χρώμα και μία φυσική απόχρωση στα υπόλοιπα μαλλιά.  Είναι μία τάση που προτιμάται όχι μόνο από τους έφηβους αλλά και από γυναίκες και άντρες μεγαλύτερης ηλικίας.

 

 

 

Τα δημοφιλέστερα χρώματα του 2013 Τα δημοφιλέστερα χρώματα του 2013 Τα δημοφιλέστερα χρώματα του 2013

Bronde ή Brown Blonde  είναι ο συνδυασμός καστανού και ξανθού και είναι από τα ωραιότερα και δημοφιλέστερα χρώματα μαλλιών to 2013. Το χρώμα αυτό δημιουργείται βάφοντας τα μαλλιά με δύο διαφορετικούς τόνους, καστανού και ξανθού, χρησιμοποιώντας είτε διαφορετικό γαλάκτωμα είτε διαφορετικές βαφές ανάλογα το contrast που θέλουμε να δημιουργήσουμε.

 

 

Τα δημοφιλέστερα χρώματα του 2013 Τα δημοφιλέστερα χρώματα του 2013 xtenismata.gr

Παστέλ χρώματα έκαναν την εμφάνισή τους από το 2012 και παραμένουν αγαπητά σε λίγο πιο… τολμηρές γυναίκες.

 

xtenismata.gr xtenismata.gr xtenismata.gr

Τέλος το Πλατινέ Ξανθό που επί χρόνια παραμένει στις Νο1 προτιμήσεις των γυναικών παραμένει αρκετά δημοφιλές και το 2013 παρά την συχνή περιποίηση που χρειάζεται.

Related Post

BuzzCut : Η νέα μόδα που θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις!BuzzCut : Η νέα μόδα που θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις!

Τα μακριά μαλλιά και τα περίτεχνα χτενίσματα κατακτούν όλες τις πασαρέλες και εντυπωσιάζουν την κοινή γνώμη. Αυτή τη φορά αυτή η μόδα είμαι σίγουρη ότι θα προκαλέσει αντιδράσεις, κακόβουλα σχόλια και

Οι 50 αποχρώσεις του κόκκινουΟι 50 αποχρώσεις του κόκκινου

Οι 50 αποχρώσεις του κόκκινου Οι κοκκινομάλλες είναι μία ιδιαίτερη κατηγορία γυναικών γιατί προσδίδουν έντονη θηλυκότητα, φινέτσα και ερωτισμό. Εάν ανήκετε στις γυναίκες που έχουν ήδη βαμμένα τα μαλλιά τους