Πως να μακρύνεις γρήγορα τα μαλλιά σου!

ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ, Ένα θεραπευτικό έλαιο για τα μαλλιά!

Κάθε στιγμή της ζωής μας όλοι αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τα μαλλιά μας. Άλλες φορές πρόκειται για μία τριχόπτωση, μία αραίωση, ξηροδερμία ακόμα και έντονη ψαλίδα. Όλα αυτά τα προβλήματα μπορούν να γίνουν παρελθόν! Πως? Με τις απίστευτες θεραπευτικές ιδιότητες του καστορέλαιου.

Παρά το γεγονός ότι, χρησιμοποιώντας καστορέλαιο, μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να το αφαιρέσετε από τα μαλλιά, σίγουρα αξίζει τον κόπο η προσπάθεια μόλις δείτε τα πρώτα αποτελέσματα. Το καστορέλαιο είναι γεμάτο με θρεπτικά συστατικά όπως η βιταμίνη Ε, μέταλλα και πρωτεΐνες και εκτός αυτών έχει αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες.

Τα πόσα καλά μπορεί να κάνει στα μαλλιά σας είναι αναρίθμητα γιαυτό θα σας πω απλά ότι μπορεί να βοηθήσει στα πάντα! Ταχεία ανάπτυξη των μαλλιών, επαναφορά κατεστραμμένων θυλάκων, αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και απώλειας μαλλιών, ενδυνάμωση της τριχας από τη ρίζα και άλλα πολλά είναι αυτά που μπορείτε να επιτύχετε με τη χρήση του καστορέλαιου.

Πως να χρησιμοποιήσετε το καστορέλαιο:

Πάρτε μία μικρή ποσότητα ελαίου και απλώστε με τα δάχτυλά σας στο τριχωτό της κεφαλής και κάντε μασάζ για περίπου 10 λεπτά. Το μασάζ βοηθάει να κυκλοφορήσει καλύτερα το αίμα και επιταχύνει τη δράση του καστορέλαιου. Μόλις τελειώσετε το μασάζ αφήστε το για περίπου 30 λεπτά και έπειτα ξεπλύνετε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! Το καστορέλαιο επειδή είναι παχύρευστο έλαιο πρεπει να χρησιμοποιείται σε πολύ μικρή ποσότητα γιατί όπως προάνεφερα είναι δύσκολη η διαδικασία ξεβγάλματος. Ακολουθήστε αυτή τη θεραπεία για 2-4 μήνες και δείτε τεράστια διαφορά στα μαλλιά σας! Μπορείτε να επαναλαμβάνετε τη διαδικασία 2-3 φορές την εβδομάδα.

Σας παραθέτω μερικές φωτογραφίες που βρήκα στο διαδίκτυο απο γυναίκες που χρησιμοποιούσαν καστορέλαιο!!

 

Comments

comments

You may also like...