Πως θα διατηρήσετε περισσότερο τα fashion colors


Πως θα διατηρήσετε περισσότερο τα fashion colors

Τα fashion colors στη χώρα μας είναι ακόμα σε μεταβατικό στάδιο. Μπορεί όλες να ζηλεύουμε τις φωτογραφίες με τα μοντέλα του Guy Tang και τα πολύχρωμα μαλλιά όμως κακά τα ψέματα οι περισσότερες γυναίκες ακόμα έχουν ενδοιασμούς για τις πιο “extreme” αποχρώσεις! Έχοντας λοιπόν περάσει από σχεδόν όλες τις αποχρώσεις (ροζ, μπλε, φουξια, οινοπνευματι, κοκκινο, ασημί, γκρι κλπ) και από πάρα πολλές εταιρίες σας μεταφέρω την εμπειρία μου ως προς την καλύτερη διατήρηση των fashion colors.

#1 Αφού βάψετε τα μαλλιά σας αφήστε να περάσουν τουλάχιστον 2 μέρες πριν το επόμενο λούσιμο. Αυτό θα δώσει την ευκαιρία στο χρώμα να διεισδύσει καλύτερα στην τρίχα και να μην ξεθωριάσει κατευθείαν.

#2 Στο λούσιμο αποφύγετε το καυτό νερό. Προτιμήστε το χλιαρό ή αν αντέχετε το κρύο αυτό θα δώσει μια έξτρα διάρκεια στο χρώμα. Το ζεστό νερό ανοίγει τα λέπια με αποτέλεσμα το χρώμα να φεύγει πιο εύκολα.

#3 Μειώστε τα λουσίματα σε 2-3 την εβδομάδα. Ενδιάμεσα προτιμήστε να εφαρμόσετε στις ρίζες ένα dry shampoo για να αποφύγετε τη λιπαρότητα και να δώσετε στο χρώμα σας την ευκαιρία να διατηρηθεί περισσότερο.

#4 Όσον αφορά τα προϊόντα περιποίησης επιλέξτε επαγγελματικό σαμπουάν και μαλακτική χωρίς parabens και θειικά άλατα. Στο στέγνωμα χρησιμοποιείτε πάντα θερμοπροστατευτικό! Έχετε δώσει αρκετά χρήματα για το χρώμα ώστε να τσιγκουνευτείτε το σαμπουάν!

#5 Επιλέξτε πιο σκούρες αποχρώσεις που διαρκούν περισσότερο. Οι πιο παστέλ (baby pink, turquoise, rose gold, mint green) ξεθωριάζουν πιο γρήγορα.

Αφήστε μια απάντηση

Related Post

Καθημερινό λούσιμο; Ακολουθήστε αυτό το tip !Καθημερινό λούσιμο; Ακολουθήστε αυτό το tip !

Καθημερινό λούσιμο; Ακολουθήστε αυτό το tip ! Πολλοί ειδικοί συστήνουν να μην λούζεστε κάθε μέρα. Τα μαλλιά μας με το συχνό λούσιμο χάνουν την λιπαρότητα και την υγρασία τους και

Οι φυσικές μάσκες της Κλεοπάτρας για όμορφα μαλλιά!Οι φυσικές μάσκες της Κλεοπάτρας για όμορφα μαλλιά!

Η Κλεοπάτρα βασίλισσα της Αιγύπτου και της ομορφιάς λάτρευε ότι είχε να κάνει με την ομορφιά και είχε αναπτύξει δική της φιλοσοφία πάνω σε αυτή. Έφτιαχνε κρέμες, φυσικές μάσκες, αρώματα,