Πρέσα μαλλιών. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!


Η πρέσα μαλλιών έχει βοηθήσει πολλές γυναίκες στο καθημερινό styling των μαλλιών, όταν το πιστολάκι δεν τους αποφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όσο λεία και απαλά φαίνονται τα μαλλιά μετά το ίσιωμα τόσο ταλαιπωρημένα και αφυδατωμένα μπορεί να γίνουν μέσα σε μόλις λίγες χρήσεις εάν δεν γίνει σωστά η χρήση της πρέσας. Διαβάστε λοιπόν μερικά μυστικά που θα σας βοηθήσουν να χρησιμοποιείτε σωστά την πρέσα μαλλιών και να έχετε πάντα ένα όμορφο και λείο αποτέλεσμα χωρίς να ταλαιπωρείτε την τρίχα σας.

  1. Δείτε τι μέγεθος πρέσας πρέπει να χρησιμοποιείτε: πρέσα μαλλιών

2. Πριν τη χρήση της πρέσας μαλλιών χρησιμοποιείτε ΠΑΝΤΑ ένα spray που προστατεύει από τη θερμότητα. Τα μαλλιά στις υψηλές θερμοκρσίες σπάνε και αφυδατώνονται. Ενισχύστε λοιπόν την τρίχα σας με ένα θερμοπροστατευτικό spray και χρησιμοποιήστε άφοβα την πρέσα.

3. Μην χρησιμοποιείτε την  πρέσα σας σε θερμοκρασία άνω των 185 βαθμών Κελσίου. Τα μαλλιά καίγονται στην ίδια θερμοκρασία όπως και το χαρτί. Στους 232 βαθμούς Κελσίου. . Η υψηλότερη θερμοκρασία που θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το σίδερο σας είναι οι 187 βαθμοί!  Για τις γυναίκες με λεπτή τρίχα η θερμοκρασία θα πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ 150-165 βαθμούς.

4. Μην περνάτε περισσότερες από 2 φορές την κάθε τούφα. Προτιμήστε να πάρετε μικρότερα χωρίσματα παρά να ταλαιπωρείτε τα μαλλιά σας περισσότερο χρησιμοποιώντας υπερβολική θερμότητα σε κάθε τούφα.

5. Δώστε όγκο με την πρέσα. Στο πάνω μέρος των μαλλιών σας κατευθύνετε την πρέσα προς τα επάνω και μετά προς τα πίσω ώστε να δώσετε όγκο στο στεφάνι.

6. Προτιμήστε πρέσα με καμπυλωτές πλάκες για να κάνετε και μπούκλες. Η πρέσα δεν είναι μόνο για ίσιωμα. Μπορέιτε να δημιουργήσετε υπέροχες μπούκλες σε μόλις λίγα λεπτά.

7. Καθαρίστε τακτικά την πρέσα σας. Όλα τα εργαλεία διατηρούνται ανάλογα με τον τρόπο χρήσης και συντήρησης που τους κάνουμε. Διατηρήστε λοιπόν την πρέσα σας για περισσότερα χρόνια καθαρίζοντας τη σωστά. Διαβάστε πως να την καθαρίσετε σωστά ΕΔΩ!

Αφήστε μια απάντηση

Related Post

Πως να καθαρίζετε σωστά τις βούρτσες σας.Πως να καθαρίζετε σωστά τις βούρτσες σας.

 Πως να καθαρίζετε σωστά τις βούρτσες σας. Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε καθαρή την βούρτσα των μαλλιών σας είναι να την προστατεύετε από την συσσώρευση υπολειμμάτων σαμπουάν και προϊόντων