Οι εκθέτες της έκθεσης HairProf


Οι εκθέτες της έκθεσης HairProf

H μεγαλύτερη έκθεση κομμωτηρίου έρχεται για 2η φορά στην Ελλάδα και ανοίγει τις πόρτες της στις 27 Φεβρουαρίου.  Στον χώρο  της  έκθεσης  θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος περίπου 100m2, όπου διάσημοι και καταξιωμένοι Ηairstylists, από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, θα πραγματοποιούν, εκπαιδευτικά   σεμινάρια  αλλά & events υψηλής κομμωτικής τέχνης.

Παράλληλα με την έκθεση θα διοργανωθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και τοfestivallogo

  •   Διαγωνισμός Barber Σε κουρέματα – ξύρισμα – περιποίηση γενειάδας – Tribal – Total Look
  • Barber Battle Διαγωνισμός κουρέματος ανάμεσα σε Barber Shops με συμμετοχή κοινού
  • Κλειστά σεμινάρια κουρέματος και ξυρίσματος
  • Επιπλέον εγκαινιάζεται η Students Day όπου την πρώτη ημέρα της έκθεσης, μαθητές από όλη την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ειδικά σεμινάρια κομμωτικής από έμπειρους καθηγητές και να παραλάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

Ποιοι είναι όμως οι εκθέτες που θα βρίσκονται στην έκθεση; Πατήστε ΕΔΩ και δείτε αναλυτικά όλους τους εκθέτες και τα περίπτερά τους.

Στόχος της έκθεσης είναι να αναδείξει, να ενισχύσει & να τονώσει άμεσα τον κλάδο του κομμωτηρίου φέρνοντας σε επαφή τις εταιρείες με τον επαγγελματία κομμωτή που θέλει να γνωρίσει, να δοκιμάσει και να προμηθευτεί τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που τον αφορούν άμεσα!

Info : ΣΕΦ Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας 27-29/2/2016

Ωράριο : Σάββατο 10:00 με 22:00 | Κυριακή 10:00 με 22:00 | Δευτέρα 10:00 με 22:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Περισσότερες πληροφορίες για την HairProf, το Barber Festival, την Students Day και τα Stage Events θα βρείτε στο site της έκθεσης www.hairprof.eu 

οι εκθέτες της έκθεσης hairprof

Αφήστε μια απάντηση

Related Post