Μυστικά για τέλειες μπούκλες


τελειες μπουκλεςΠροσπαθήσατε πολλές φορές να κάνετε μπούκλες τα μαλλιά σας αλλά “έπεσαν” αμέσως;  Ξυπνήσατε το επόμενο πρωί και τα μαλλιά σας είχαν φριζάρει χωρίς να φαίνεται καν ότι την προηγούμενη μέρα τα είχατε κάνει μπούκλες; Υπάρχουν μερικά Μυστικά για τέλειες μπούκλες και αυτά θα αναλύσουμε σήμερα.

 

 

Βήμα Πρώτο: Λουστείτε και εφαρμόστε στις άκρες των μαλλιών σας μόνο μια ελαφριά μαλακτική και όχι μία μάσκα που θα βαρύνει τα μαλλιά σας.

Βήμα Δεύτερο: Στεγνώστε τα μαλλιά σας και ισιώστε τα ώστε να λειάνουν οι άκρες και να μην φαίνονται φριζαρισμένες στο τελικό αποτέλεσμα.

Βήμα Τρίτο: Χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα προϊόντα. Ένα προϊόν που θα τα προστατεύσει από την θερμότητα (και θα το εφαρμόσετε πριν το στέγνωμα) και ένα προϊόν ειδικά για μπούκλες που θα σας δώσει το επιθυμητό σχήμα στο styling.

Βήμα Τέταρτο: Χρησιμοποιήστε ένα σίδερο για μπούκλες ή μία πρέσσα ισιώματος ή ακόμα και ρόλευ ανάλογα με το είδος της

Μυστικά για τέλειες μπούκλες 2Μυστικά για τέλειες μπούκλες 4μπούκλας που θέλετε να πετύχετε. ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ σε αυτή τη φάση είναι να μην αφήνετε τη μπούκλα να πέφτει. Μόλις αφαιρείτε το ρόλευ ή ξετυλίγετε την τούφα από το σίδερο να την κρατάτε στο χέρι σας μερικά δευτερόλεπτα ώστε να κρυώσει και μετα να την αφήνετε ελεύθερη με απαλές κινήσεις. Η θερμοκρασία πουέχουν πάρει τα μαλλιά έχει δημιουργήσει άνοιγμα στα λέπια της τρίχας με αποτέλεσμα να είναι ακόμα “υπό μορφή”. Μόλις κρυώσουν τα μαλλιά, κλείνουν τα λέπια της τρίχας και σφραγίζει έτσι το χτένισμα. Αντί για τα χέρια σας μπορείτε μετά από το “ξετύλιγμα” κάθε τούφας να την πιάνετε με ένα μικρό κλαμεράκι τυλιγμένη κοντά στο δέρμα του κεφαλιού σας και να την αφήνετε να κρυώσει.

Βήμα Πέμπτο: Χρησιμοποιήστε ειδικό hairspray για κράτημα που δεν θα βαρύνει τα μαλλιά σας αλλά θα σας δώσει κίνηση, κράτημα και διάρκεια στο χτένισμα.

Extra Tip: Ένα φυλαριστό κούρεμα βοηθάει περισσότερο στο να αναδειχθούν και να διαρκέσουν τα χτενίσματα με μπούκλες!

 

 

Related Post

Καθημερινό λούσιμο; Ακολουθήστε αυτό το tip !Καθημερινό λούσιμο; Ακολουθήστε αυτό το tip !

Καθημερινό λούσιμο; Ακολουθήστε αυτό το tip ! Πολλοί ειδικοί συστήνουν να μην λούζεστε κάθε μέρα. Τα μαλλιά μας με το συχνό λούσιμο χάνουν την λιπαρότητα και την υγρασία τους και

Πως να αυξήσετε τα έσοδα του κομμωτηρίου σαςΠως να αυξήσετε τα έσοδα του κομμωτηρίου σας

Πως να αυξήσετε τα έσοδα του κομμωτηρίου σας Παρ’όλο που οι καιροί είναι δύσκολοι υπάρχουν πολλοί έξυπνοι και οικονομικοί τρόποι να προσελκύσετε νέους πελάτες και να αυξήσετε τα έσοδα του κομμωτηρίου

Hairstyles που θα δώσουν όγκο και σχήμα στα αδύναμα λεπτά μαλλιά σας!Hairstyles που θα δώσουν όγκο και σχήμα στα αδύναμα λεπτά μαλλιά σας!

Hairstyles που θα δώσουν όγκο και σχήμα στα αδύναμα λεπτά μαλλιά σας! Τα λεπτά μαλλιά χρειάζονται σχετικά κοντά κουρέματα η φυλαριστά που δίνουν όγκο στη ρίζα. Τα μακριά ίσια μαλλιά