Μη σε τρομάζει το να μακρύνεις τα μαλλιά σου!


Το να μακρύνεις τα μαλλιά σου είναι μία διαδικασία όχι και τόσο διασκεδαστική. Αν όμως αντέξεις τις θύελλες θα φτάσεις στην Ιθάκη.

Η πρώτη συμβουλή που θα σου δώσω είναι να δεσμευτείς στον εαυτό σου ότι μπορείς να τα μακρύνεις!  Όπως συνηθίζουν να λένε στον αθλητισμό, «keep your eye on the goal» και οραματίσου το αποτέλεσμα. Κατά τη διάρκεια της μέχρι τώρα ζωής μου έχω περάσει από αμέτρητα stylings και άπειρα χρώματα.

Υπήρξαν φορές που μάκραινα τα μαλλιά μου απλά και μόνο για να μπορώ να κάνω ένα συγκεκριμένο χτένισμα. Υπήρξαν περίοδοι που αγανακτούσα και έφτανα στο σημείο να τα ξανακόψω. Και αυτό γιατί τα μαλλιά μου δεν ¨συνεργάζονταν¨μαζί μου και απογοητευόμουν. Που θέλω να καταλήξω? Σε ότι μήκος και να βρίσκονται τα μαλλιά σου ΠΑΝΤΑ μπορείς να βρεις τρόπους να τα χτενίσεις αρκεί το κούρεμα να είναι σωστό! Σε κάθε στάδιο λοιπόν της διαδικασίας επέλεξε μαζί με τον κομμωτή σου το κούρεμα που θα σε βοηθήσει να περάσεις στο επόμενο στάδιο!

Επιπλέον συζήτησε μαζί του για τα διαφορετικά stylings που μπορείς να κάνεις. Άκουσε τις συμβουλές του και προσπάθησε να τα εφαρμόσεις με τα κατάλληλα προϊόντα και εργαλεία. Στο ίντερνετ πλέον μπορείς να βρεις άπειρους τρόπους να φτιάχνεις τα μαλλιά σου σε ότι μήκος και αν είναι.

Τέλος μην καταδικάζεις τα αξεσουάρ μαλλιών. Τα τσιμπιδάκια, οι κορδέλες, τα κλιπς μπορούν να σε διευκολύνουν στο καθημερινό styling και να κάνουν τη διαδικασία αυτή πραγματικά διασκεδαστική!

Απλά να θυμάσαι ότι τα μαλλιά μας μακραίνουν καθημερινά  Μπορεί να φαίνεται σαν να μακραίνουν πιο γρήγορα κατά περιόδους, ειδικά στην αρχή και μετά σαν να μην μακραίνουν καθόλου

γιατί έχεις κουραστεί.

Σου Υπόσχομαι όμως  ότι εξακολουθούν να μακραίνουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Βάλε λοιπόν στόχο και κατέκτησε την Ιθάκη!

 

P.S: If i can do it… You can do it too! <3

Αφήστε μια απάντηση

Related Post

7 μυστικά για να κερδίσεις έναν κομμωτή !7 μυστικά για να κερδίσεις έναν κομμωτή !

Όλοι έχουμε ακούσει τη φράση «υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που βγάζουν πορτοκάλια», αλλά υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη “πορτοκαλιών” στον κόσμο. Οι κομμωτές-τριες, αποτελούν δική τους ξεχωριστή κατηγορία. Για να βγεις ραντεβού

Απαλλαγείτε από το φριζάρισμα των μαλλιών σε 15′Απαλλαγείτε από το φριζάρισμα των μαλλιών σε 15′

Απαλλαγείτε από το φριζάρισμα των μαλλιών σε 15′ Οι βροχές που έχουν ξεκινήσει ήδη να κάνουν την εμφάνισή τους εκτός από το να μας ρίχνουν την διάθεση συμβάλλουν και στην

Πρέσα μαλλιών. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!Πρέσα μαλλιών. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Η πρέσα μαλλιών έχει βοηθήσει πολλές γυναίκες στο καθημερινό styling των μαλλιών, όταν το πιστολάκι δεν τους αποφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όσο λεία και απαλά φαίνονται τα μαλλιά μετά το