Μαλλιά και ερωτική διάθεση !


Τι είδους έρωτα προτιμάει κάθε γυναίκα; Το χρώμα των μαλλιών της λέει πολλά για αυτό το θέμα. Όχι μόνον αν από τη φύση της έχει μια απόχρωση. Πολύ περισσότερο «μιλάει» για την ερωτική της διάθεση το χρώμα που επιλέγει. Γιατί το να αλλάξει κάποια γυναίκα το χρώμα των μαλλιών της, είναι μια δήλωση, σημαίνει πράγματα. Εννοεί ότι θέλει να πάρει αυτές ή τις άλλες ιδιότητες, να φαίνεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο στους άντρες, αλλά και γενικότερα. Για να δούμε λοιπόν τι σημαίνει “Μαλλιά και ερωτική διάθεση” .

Ξανθός Πειρασμός

Μαλλιά και ερωτική διάθεσηΗ επιλογή του ξανθού στο μαλλί, που μπορεί και να μην την έχει κάνει η φύση, είναι μια φωτεινή και έξω καρδιά πρόσκληση στο ερωτικό παιχνίδι. Το ξανθό χρώμα σημαίνει ότι θέλεις να έχεις τη λάμψη των αστεριών της πασαρέλας και των μεγάλων γυναικών του σινεμά, που έλαμψαν με το φωτεινό και παιχνιδιάρικο κεφαλάκι τους, όπως ο μία και μοναδική Μέριλιν, ή η Σκάρλετ Γιόχανσον. Είναι ένα χρώμα που παραπέμπει στο καλοκαίρι, στον έρωτα που από τη μια είναι απαιτητικός και από την άλλη είναι παιχνιδιάρης. Σου αρέσει να σε θαυμάζουν και να σε περιποιούνται, είσαι πολύ ανοιχτή στα περίφημα αστεία για τις ξανθές και σου αρέσει να παίζεις με την εικόνα του απόλυτου θηλυκού. Σου αρέσει επίσης να σπας το στερεότυπο και να ξαφνιάζεις τους άντρες με το ευρηματικό μυαλό σου.

 

 

 

Μελαχρινή Ομορφιά

Μαλλιά και ερωτική διάθεσηΤο να επιλέξεις να κρατήσεις το μελαχρινό χρώμα στο μαλλί, ή να το επιδιώξεις, σημαίνει πολύ μεγάλο σεξουαλικό ταμπεραμέντο. Είναι μια απευθείας αναφορά στο μεσογειακό, φλογερό πρότυπο της γυναικείας ομορφιάς, που ξεσηκώνει τους άντρες. Το μελαχρινό χρώμα παραπέμπει σε μια πολύ θερμή γυναίκα, πολύ δεκτική στον έρωτα, που θέλει να νιώσει μεγάλο πάθος με το σύντροφό της και να προσφέρει και πολλά. Δηλώνει ένα θηλυκό απόλυτο, γεμάτο ζωική ορμή, που μιλάει με το σώμα της.  Η αναφορά σε ατίθασο χαρακτήρα και απαιτητικό, είναι επίσης εδώ. Οι μελαχρινές γυναίκες είναι κυρίαρχες του παιχνιδιού, τους αρέσει η ζήλια και το πάθος, εκδηλώνουν τον ερωτισμό τους με όλη τη φλόγα και την παράδοση της Μεσογείου, που φημίζεται για την θηλυκή έκφανση του έρωτα.

 

 

 

Ατίθαση κοκκινομάλλα

Μαλλιά και ερωτική διάθεσηΤο εκρηκτικό κόκκινο χρώμα των μαλλιών δηλώνει πως είσαι μια γυναίκα γεμάτη επαναστατικότητα. Επίσης παραπέμπει, ακόμα και ασυνείδητα, στη γυναίκα – μάγισσα, που κυριεύει τους άντρες. Είναι ένα χρώμα πολύ προκλητικό, και επειδή είναι σπάνιο στη φύση, και επειδή φωτίζει το πρόσωπο με έναν αέρα μυστηρίου και μαγικής διάθεσης. Στον έρωτα έχεις τη διάθεση να πειραματιστείς και απαιτείς ο σύντροφος σου να είναι ανοιχτός σε νέες προτάσεις. Δεν έχεις πρόβλημα να κάνεις πράγματα που οι άλλοι θεωρούν ακραία ή οριακά, αυτό είναι που θέλεις. Ειδικά η περίοδος που παίρνεις την απόφαση να αλλάξεις το χρώμα σου από οποιοδήποτε άλλο σε κόκκινο, σημαίνει μια επανάσταση και μια απελευθέρωση  της γυναικείας σου ερωτικής φύσης, που δεν περνάει απαρατήρητη.

 

 

 

Καστανή Ερωμένη

Μαλλιά και ερωτική διάθεσηΤο να επιλέξεις να αφήσεις το φυσικό σου καστανό χρώμα, ή το να πας σε αυτό από κάποια άλλη απόχρωση, σημαίνει ότι νιώθεις πολύ σίγουρη για τον εαυτό σου. Δεν είσαι διατεθειμένη να κάνεις εκπτώσεις στον έρωτα. Απαιτείς να σε αγαπάνε βαθιά και συνδυάζεις τον έρωτα, την αγάπη και το κρεβάτι άρρηκτα. Δεν σου αρέσουν οι επιφανειακές σχέσεις και δεν είσαι πρόθυμη να παίξεις παιχνίδια. Όταν βρεθείς με τον σύντροφό σου, θα του αποδείξεις με κάθε γλυκό τρόπο πόσο καλά έκανε και σε επέλεξε. Είσαι ικανή να προσφέρεις αναπάντεχα μεγάλο έρωτα, με τη σοβαρότητα και την αξία της ιεροτελεστίας. Γίνεσαι πολύ τρυφερή, κατανοείς όλες τις ανάγκες του συντρόφου σου και δεν είσαι εγωίστρια στον έρωτα, ούτε προκλητική. Η διάθεσή σου να είσαι θηλυκή ισορροπεί από τη φυσικότητα και τη χάρη σου, δίνοντας ένα λεπτό αποτέλεσμα μεγάλης γοητείας.

 

 

 

 

 

Πηγή: oroskopos.tv

Related Post

Τα σημάδια που μαρτυρούν ότι είσαι κομμμωτήςΤα σημάδια που μαρτυρούν ότι είσαι κομμμωτής

Τα σημάδια που μαρτυρούν ότι είσαι κομμμωτής Πριν ο καθένας λάβει υπόψη του πολύ σοβαρά αυτό το θέμα θα πρέπει να σας προειδοποιήσω ότι είναι απλά ένα κομμάτι της καθημερινότητας πολλών κομμωτών.