Κλέφτες μαλλιών !


κλέφτες μαλλιώνΝα δούμε τι άλλο θα σκεφτούν να κλέψουν πλέον!

Μέχρι τώρα νόμιζα ότι η κλοπή των χρυσών δοντιών είναι ότι πιο τρελό είχα ακούσει.

Όχι όμως… Πλέον κλέβουν και μαλλιά! Καλά διαβάσατε, μαλλιά.

Πόλεμο κατά των κλεφτών μαλλιών ξεκίνησε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, ζητώντας από την αστυνομία να λάβει δράση κατά των επικίνδυνων συμμοριών καθώς συνεχίζονται οι ένοπλες ληστείες σε γυναίκες στη Βενεζουέλα.

Οι συμμορίες ληστών ζητούν από τα θύματα να δέσουν τα μαλλιά τους κοτσίδα και στη συνέχεια τα κόβουν με ψαλίδι για να τα μεταπωλήσουν σε

κομμωτήρια με σκοπό να γίνουν εξτένσιονς ή περούκες.

Όπως αναφέρει το BBC, ο Μαδούρο απεκάλεσε τους κλέφτες “μαφιόζους” και εγγυήθηκε ότι η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι μπορεί για τη σύλληψή τους ενώ σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, υπάρχει μια συμμορία, γνωστή ως “τα πιράνχας” που έχει σαν στόχο γυναίκες με μακρυά ίσια μαλλιά.

Το αρνητικό είναι πως αν και οι κλοπές μαλλιών αυξάνονται, οι καταγγελίες από την πλευρά των θυμάτων είναι ελάχιστες κι αυτό όπως εξήγησε στο BBC ένα θύμα κλοπής οφείλεται στο ότι οι γυναίκες φοβούνται περισσότερο την κοροϊδία και τα πειράγματα του κοινωνικού τους περίγυρου μετά τη δημοσιοποίηση της τραυματικής εμπειρίας.

 

 

 

 

 

Πηγή: bloko.gr

Related Post

Τι λέει το ζώδιό σου για τα μαλλιά σου!Τι λέει το ζώδιό σου για τα μαλλιά σου!

Τα μαλλιά μας είναι το στολίδι της εμφάνισής μας. Εκφράζουν την προσωπικότητα, την ταυτότητα  και μαρτυρούν πολλές πτυχές της ψυχής μας.Όλοι έχουμε γεννηθεί με ένα χρώμα στα μαλλιά, αλλά μία αλλαγή στο

Hot…. Hot…Hot….. Haircut!!!!Hot…. Hot…Hot….. Haircut!!!!

Αυτή την τεχνική κουρέματος έτρεχαν και σχημάτιζαν ουρές έξω από κομμωτήρια  παλιά όλοι οι stars γιατί ήταν της μόδας. Κάτι εκκεντρικό, πρωτότυπο και «καυτό»! Αναρωτιέμαι αν είναι πρωτότυπο η… παράξενο!