Καταπολεμήστε την τριχόπτωση!


Καταπολεμήστε την τριχόπτωσηΚαταπολεμήστε την τριχόπτωση!

Σε ποιον αρέσει η τριχόπτωση; Φυσικά σε κανέναν. Το να χάνετε μαλλιά από την κορυφή του κεφαλιού σας μπορεί να είναι μία από τις πιο δυσάρεστες καταστάσεις, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Η τριχόπτωση μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, όπως η ηλικία, η κληρονομικότητα, κάποιες ορμονικές αλλαγές, η ανεπαρκής κυκλοφορία του αίματος, ακόμα και το άγχος.

Η λύση λοιπόν για την τριχόπτωση είναι πολύ απλή. Ζελέ φρούτων! Καλά διαβάσατε. Το ζελέ φρούτων περιέχει ζελατίνη που είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τα μαλλιά, τα νύχια, το δέρμα και γενικότερα ολόκληρο το σώμα μας. Οι δερματολόγοι συνιστούν σε περιπτώσεις τριχόπτωσης να καταναλώνετε 1-2 φορές τη μέρα από ένα μπολάκι ζελέ φρούτων. Θα διαπιστώσετε ότι τα μαλλιά σας γίνονται πολύ πιο δυνατά, αποκτούν λάμψη και ζωντάνια και το σημαντικό, αναπτύσσονται πολύ πιο γρήγορα.

Εκτός από την κατανάλωση του ζελέ σαν τροφή μπορείτε να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα και μία μάσκα μαλλιών από ζελατίνη για γρηγορότερα αποτελέσματα. Η μάσκα αυτή θα βοηθήσει στο να απαλλαγείτε από την ψαλίδα και να δυναμώσετε ακόμα περισσότερο την τρίχα σας.

Ανακατέψτε λοιπόν 1 κουταλιά της σούπας ζελατίνη, 1 φλιτζάνι νερό και 1 κουταλάκι του γλυκού μηλόξυδο. Απλώστε το μείγμα σε λουσμένα μαλλιά, αφήστε για 5 λεπτά και λουστείτε κανονικά.

Η τριχόπτωση πλέον θα ανήκει στο παρελθόν και εσείς θα απολαμβάνετε τα υγιή και δυνατά μαλλιά σας καθημερινά.

One thought on “Καταπολεμήστε την τριχόπτωση!”

Comments are closed.

Related Post

5 αποτελεσματικές συνταγές για την τριχόπτωση !5 αποτελεσματικές συνταγές για την τριχόπτωση !

5 αποτελεσματικές συνταγές για την τριχόπτωση ! Η τριχόπτωση είναι ένα από τα πιο κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα όσον αφορά τα μαλλιά. Επίσης κοινό χαρακτηριστικό είναι η έλλειψη γνώσης που έχουμε όσον αφορά

Μάκρυνε τα μαλλιά σου σε 2 εβδομάδεςΜάκρυνε τα μαλλιά σου σε 2 εβδομάδες

Μάκρυνε τα μαλλιά σου σε 2 εβδομάδες Βοηθήστε τα μαλλιά σας να μακρύνουν πιο γρήγορα και ενισχύστε τους θύλακες της τρίχας  χρησιμοποιώντας λάδι καρύδας! Το λάδι καρύδας είναι εξαιρετική πηγή λείανσης των μαλλιών