Ιδέες για χριστουγεννιάτικα χτενίσματα


Τα Χριστούγεννα είναι μία ιδιαίτερη μέρα του χρόνου και οφείλουμε να έχουμε την καλύτερη εμφάνιση για να την υποδεχθούμε. Το χτένισμα μας πρέπει να είναι σικάτο αλλά και εύκολο ταυτόχρονα διότι ο χρόνος που έχουμε για να ετοιμαστούμε είναι περιορισμένος. Σας παραθέτω μερικές ιδέες για εύκολα χριστουγεννιάτικα χτενίσματα αλλά και τους τρόπους που μπορείτε να το πετύχετε! Και μην ξεχνάτε: όποιο χτένισμα και να διαλέξετε αυτό που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε είναι το γλυκό μοναδικό σας χαμόγελο! Καλές γιορτές!

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα χτενίσματα με φιόγκο! Δείτε πως να πετύχετε το φιόγκο στα μαλλιά πατώντας ΕΔΩ!

 

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα χτενίσματα chignon με κορδέλα! Δείτε πως να τα πετύχετε πατώντας ΕΔΩ!

Χριστουγεννιάτικη αλογοουρά με bubbles! Δείτε πως να φτιάξετε την αλογοουρά πατώντας ΕΔΩ!

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα χτενίσματα με χαμηλό chignon bun. Δείτε πως να το πετύχετε πατώντας ΕΔΩ! 

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα χτενίσματα με χαμηλό κότσο! Δείτε πως να το πετύχετε πατώντας ΕΔΩ! (Προχωρήστε το βίντεο στο 4:07)

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα χτενίσματα με vintage waves. Δείτε πως να πετύχετε  τις μπούκλες πατώντας ΕΔΩ!

Χριστουγεννιάτικα χτενίσματα με μπομπάρι! Δείτε πως να τα πετύχετε πατώντας ΕΔΩ!

Εάν θέλετε να δείτε ακόμα περισσότερα χτενίσματα βήμα βήμα και να πάρετε πολλές ιδέες για καθημερινά χτενίσματα, νυφικά χτενίσματα ακόμα και χτενίσματα για το σχολείο πατήστε ΕΔΩ!

Αφήστε μια απάντηση

Related Post

Οι τάσεις στο χρώμα μαλλιών που πρέπει σίγουρα να δοκιμάσεις το 2016Οι τάσεις στο χρώμα μαλλιών που πρέπει σίγουρα να δοκιμάσεις το 2016

Οι τάσεις στο χρώμα μαλλιών που πρέπει σίγουρα να δοκιμάσεις το 2016 Τα χρώματα του 2016 που πρέπει να γνωρίσεις πριν αποφασίσεις να κάνεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου είναι