Η Έλενα Βερυκίου ξεχωρίζει με το ταλέντο της….στο εξωτερικό!

Η Έλενα Βερυκίου ξεχωρίζει με το ταλέντο της….στο εξωτερικό!

Έχω εκφράσει άπειρες φορές την άποψη μου για την ανύπαρκτη αξιοκρατία τόσο στη χώρα μας όσο και στο επάγγελμά μας. Κομμωτές του πουθενά να παραδίδουν σεμινάρια και ταλέντα που πραγματικά ασκούν Τέχνη να μην αναγνωρίζονται. Για ακόμα μια φορά διαπίστωσα με μεγάλη μου λύπη το πόσο ζηλόφθονος είναι ο κλάδος μας.

Πριν λίγους μήνες ανακοινώθηκε η προσωπική hair collection EDEN της εξαιρετικά ταλαντούχας συναδέλφου Έλενας Βερυκίου η οποία δημοσιεύθηκε σε 12 χώρες μέσα σε 3 μήνες! Μία Ελληνίδα επαγγελματίας κομμώτρια ξεχώρισε αστραπιαία σε Αμερική,  Γερμανία, Ν.Αφρικη, Γαλλία, Αγγλία, Τσεχία, Ρωσία, Κίνα, Πορτογαλία, Σλοβακία, Αίγυπτο και Ρουμανία με περισσότερες από 37 δημοσιεύσεις και πρωτοσέλιδα σχεδόν σε όλες τις παραπάνω χώρες στα μεγαλύτερα περιοδικά ομορφιάς κομμωτικής της Ευρώπης και της Ασίας.

Στην Ελλάδα όμως; Την ακούσατε κάπου; Διαβάσατε για την collection αλλά και την επιτυχία που σημείωσε? Όχι! Το γιατί δεν θα το αναλύσω.

Θα της πω μόνο ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα (παρόλο που είναι ακόμα αρκετά νεαρή) και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που χάρη σε εκείνη η Ελλάδα πήρε τα εύσημα σε αυτές τις 12 χώρες!

Το βίντεο της collection της Έλενας Βερυκίου που εντυπωσίασε με τις δημιουργίες της εμπνευσμένες από την Ελληνική μυθολογία και τον κήπο της Εδέμ:

Comments

comments

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση