Δώστε όγκο στα λεπτά μαλλιά σας!


Εάν τα μαλλιά σας τείνουν να χάνουν γρήγορα τη φόρμα και τον όγκο τους είναι γιατί πιθανών έχετε πολύ λεπτά μαλλιά. Τα λεπτά μαλλιά δεν είναι απαραίτητο να είναι και λίγα. Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι έχουν λίγα μαλλιά και αυτό συμβαίνει διότι η λεπτή τρίχα έχει σχεδόν τη μισή διάμετρο από την κανονική, έτσι ακόμα και αν έχετε κανονικό αριθμό τριχών επειδή είναι πιο λεπτά θα σας φαίνονται πιο αραιά.

Λουστείτε σωστά: Λουστείτε με χλιαρό νερό χρησιμοποιώντας το κατάλληλο σαμπουάν για αδύναμα μαλλιά χωρίς όγκο. Συνεχίστε με ένα conditioner ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ και ξεβγάλτε με κρύο νερό.

Χρησιμοποιήστε πετσέτα βαμβακερή: Μόλις βγείτε απ΄το μπάνιο τυλίξτε τα μαλλιά σας με μια βαμβακερή πετσέτα χωρίς να τα τρίψετε και αφήστε στεγνώσουν για 5-10 λεπτά. Ξεμπερδέψτε με μία φαρδιά χτένα με αραιά δόντια ξεκινώντας απ΄τις ρίζες των μαλλιών και προχωρώντας σιγά-σιγά προς τις άκρες.

Στεγνώστε με πιστολάκι χρησιμοποιώντας κατάλληλα προϊόντα styling: Αφού ξεμπερδέψετε τα μαλλιά χρησιμοποιήστε spray για όγκο στη ρίζα (χωρίς να υπερβάλλετε σε ποσότητα), σκύψτε και στεγνώστε τα μαλλιά ανάποδα. Ρυθμίστε το πιστολάκι σε μεσαία θερμοκρασία και επικεντρωθείτε στο στέγνωμα της ρίζας από σωστή απόσταση. Για ίσιωμα με όγκο βουρτσίστε με φαρδιά βούρτσα για να σηκώσετε τις ρίζες ή χρησιμοποιήστε φαρδιά ρόλλεϋ και αφήστε τα για 10′ να κρυώσουν.

Τελειοποιείστε το styling: Αφού χτενίσετε τα μαλλιά σας  κρεπάρετε ελαφρώς τη ρίζα και ψεκάστε με ένα hairspray κάτω απ τις τούφες που έχετε κρεπάρει. Χτενίστε για να δώσετε ένα λείο η ανάλαφρο αποτέλεσμα και είστε έτοιμες.

hair-straightening

 

Related Post

Τι χρειάζονται τα μαλλιά σου το καλοκαίρι ;Τι χρειάζονται τα μαλλιά σου το καλοκαίρι ;

Τι χρειάζονται τα μαλλιά σου το καλοκαίρι ; Έφτασε σιγά σιγά το πολυπόθητο καλοκαίρι και ξεκινήσαμε να ετοιμαζόμαστε για τα πρώτα μπάνια, τις καλοκαιρινές αγορές, και τον προγραμματισμό των διακοπών.