Έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής των Toni & Guy, Toni Mascolo


Έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής των Toni & Guy, Toni Mascolo

Στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook ο όμιλος Toni & Guy ανακοίνωσε: «Με βαθιά θλίψη ενημερώνουμε την κοινότητα για το θάνατο του ιδρυτή, του ηγέτη, του συζύγου και του πατέρα μας, Giuseppe Toni Mascolo. Όλοι τον αγαπήσαμε δυνατά και θα συνεχίσουμε και μετά θάνατον.

Γεννημένος σε μια οικογένεια ταλαντούχων κομμωτών, ο Toni άνοιξε το πρώτο κομμωτήριο Toni & Guy με τον αδελφό του Guy το 1963 στο Clapham του νοτιοδυτικού Λονδίνου. Έκτοτε η εταιρεία έχει μεγαλώσει από ένα αυτόνομο κατάστημα σε χιλιάδες σαλόνια σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως και προϊόντα που αγαπούν εκατομμύρια κομμωτές αλλά και καταναλωτές.

Ο αδερφός του Guy Mascolo συνιδρυτής του ομίλου Toni & Guy απεβίωσε το 2009 έπειτα από ένα καρδιακό επεισόδιο. Σήμερα λοιπόν σήμανε το τέλος των Toni & Guy ηγετών ενός κορυφαίου ομίλου εκπαίδευσης, παροχής υπηρεσιών κομμωτικής αλλά και προϊόντων.

Αφήστε μια απάντηση

Related Post

Θέλεις άδεια ασκήσεως επαγγέλματος κομμωτή ; Διεκδίκησέ τη!Θέλεις άδεια ασκήσεως επαγγέλματος κομμωτή ; Διεκδίκησέ τη!

Θέλεις άδεια ασκήσεως επαγγέλματος κομμωτή ; Διεκδίκησε τη! Όχι, σε αυτό το άρθρο δεν θα βρεις κάποιο κουμπάκι που να λέει “πάτησε εδώ για να πάρεις την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος